Perfume Terlajak Laris ! Jatuh Hati dengan Dexandra - Mrs ...- bau désodorisant dexandra spray ,Inilah pilihan Wawa, bau Chloe by Dexandra ni memang long lasting tau. Spray sikit je kat nadi bahagian badan dan bau dia kekal even uolls basuh badan or tangan. Jangan risau perfume ni sangat sesuai untuk dibawa untuk solat. Owner Dexandra pun orang melayu. Jom kita support bisne orang melayu dari beli yang antarabangsa. Hehe...De'Xandra Perfume, Pekan Nenas, Pontian (2020)Membantu pengguna mendapatkan WANGIAN yang seumpama & setanding wangian ORIGINAL dengan harga yang jauh lebih MURAH. INSPIRED PERFUME MISI De'Xandra memberikan kepuasan dengan mencipta gaya hidup yang berbeza serta mengekalkan kualiti di samping mengekalkan harga yang sangat kompetitif di PASARAN. Dengan tagline '' WANGIAN KEHIDUPAN '' Ianya mampu …



Minyak wangi - Eau De Parfum | De'Xandra

Malaysia's No. 1 Fragrance. We are Malaysia’s top perfume producer and have garnered several awards for the stellar quality of our products.

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Betul Ke Beli 1 Twist & Spray Tapi Boleh Cuba 5 Wangian ...

Nov 21, 2019·Perfume DeXandra yang sedang in-trend sekarang semestinya lah Twist & Spray. Bukan saja saiz kecil dan mudah nak bawa ke mana-mana siap boleh tukar-tukar refill lagi. Wah, lebih jimat lah macamtu. Hanya beli 1 casing lepastu boleh tukar-tukar nak spray …

Contacter le fournisseur  WhatsApp

4 Tips Memilih Wangian Mengikut Personaliti Anda - De'Xandra

Apr 11, 2019·Wangian yang paling sempurna untuk diri kita? Mencari wangian yang sesuai memang mengambil masa yang agak lama. Salah pilih wangian, mungkin akan mengakibatkan orang sekeliling tidak selesa. Jadi, untuk memilih wangian mengikut personaliti adalah satu tugas yang agak mencabar. Tapi… Tidak bagi kami, kerana kami akan sediakan 4 tips untuk anda!

Contacter le fournisseur  WhatsApp

De'Xandra Air Freshener Archives - Am.Biz

PROMOSI DEXANDRA; PROMOSI SUGARBOMB; De’Xandra. De’Xandra Men; De’Xandra Women; De’Xandra Twist & Spray Men; De’Xandra Twist & Spray Women; De’Xandra Lotion; De’Xandra Hand Sanitizer; De’Xandra Body Odourless; De’Xandra Air Freshener; SugarBomb. SugarBomb Men 30ml; SugarBomb Men 10ml; SugarBomb Women 30ml; SugarBomb Women 10ml ...

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Banyak Sangat Perfume! Macamana Nak Pilih Ni? - Jom ...

Nov 21, 2019·Contoh Fresh seperti Twist And Spray Class dan Vibe. Step 5: dapatkan tester dia dari kiosk2 terdekat. Sekarang dah tahu, ya! Catatkan wangian-wangian yang dirasakan sesuai untuk anda, dan pergi ke kiosk terdekat. Dan test bau kat sana atau …

Contacter le fournisseur  WhatsApp

De'Xandra Perfumes, Selandar (2020) - foodbevg.com

🌷Dexandra adalah EDP yg sememangnya mengikut kualiti perfume original tetapi dijual dengan harga MAMPU MILIK. Kuantiti dan bentuk direka semula bagi memudahkan De'Xandra di bawa kemana2 saja.. 🌷Anda mampu memiliki 4 botol Dexandra dgn harga 1 botol perfume antarabangsa..serius anda dapat jimat wang berganda2.

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Usahawan De'xandra Perfumes, Kuala Lumpur, Malaysia, Kuala ...

Rata-rata pengguna memilih DeXandra kerana sebab berikut : 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 🌹MUDAH DIBAWA . Saiz yang tak kecik tak besar ngam2 muat masuk handbag/pouchbag .. uisshh senang nak bawak pg jalan ☺️ 🌹75 BAU PILIHAN . Tak perlu pening2 nak pilih bau sebab ada banyak pilihan . Setiap bulan boleh tukar2 bau …

Contacter le fournisseur  WhatsApp

De'Xandra Air Freshener Archives - Am.Biz

PROMOSI DEXANDRA; PROMOSI SUGARBOMB; De’Xandra. De’Xandra Men; De’Xandra Women; De’Xandra Twist & Spray Men; De’Xandra Twist & Spray Women; De’Xandra Lotion; De’Xandra Hand Sanitizer; De’Xandra Body Odourless; De’Xandra Air Freshener; SugarBomb. SugarBomb Men 30ml; SugarBomb Men 10ml; SugarBomb Women 30ml; SugarBomb Women 10ml ...

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Betul Ke Beli 1 Twist & Spray Tapi Boleh Cuba 5 Wangian ...

Nov 21, 2019·Perfume DeXandra yang sedang in-trend sekarang semestinya lah Twist & Spray. Bukan saja saiz kecil dan mudah nak bawa ke mana-mana siap boleh tukar-tukar refill lagi. Wah, lebih jimat lah macamtu. Hanya beli 1 casing lepastu boleh tukar-tukar nak spray …

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Fresh dan wangi dengan De'Xandra | Cerita Budak Sepet

REVIEW LISA : wangi memang wangi , tahan lama pula tu . Rasa fresh dan tak pening kepala kalau spray ke baju atau badan . Botol yang kecik dan senang dibawa kemana-mana , masuk bag pun okay. Wangi lebih kurang dengan jenama perfume dubai yang mahal tu.. tapi harga mampu milik .Memang tak salah la pilih perfume De'Xandra .

Contacter le fournisseur  WhatsApp

De'Xandra Perfumes, Selandar (2020) - foodbevg.com

🌷Dexandra adalah EDP yg sememangnya mengikut kualiti perfume original tetapi dijual dengan harga MAMPU MILIK. Kuantiti dan bentuk direka semula bagi memudahkan De'Xandra di bawa kemana2 saja.. 🌷Anda mampu memiliki 4 botol Dexandra dgn harga 1 botol perfume antarabangsa..serius anda dapat jimat wang berganda2.

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Spray terus vs pakai kad tester - mana lagi OK? - De'Xandra

Nov 13, 2018·Hai semua! Harini sis nak ceritakan tentang satu aktiviti yang menjadi kelaziman peniaga perfume macam kita semua. Iaitu memberi ‘free sample’ kepada pelanggan. Memandangkan wangian ini satu benda yang cukup rumit untuk diterangkan dengan kata-kata, pemberian ‘tester’ sangat-sangat membantu untuk closing sales dengan pengguna. Pelanggan yang dapat menguji bau pewangi kita …

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Kenapa saya suka sangat Olivia Dexandra Perfume. - DR ...

Nov 23, 2020·Olivia Dexandra Perfume Inspired Jadore Sebenarnya sudah lama saya menggunakan dan menjual perfume dexandra. Sejak 2015 lagi hingga kini masih setia dengan dexandra. Sebagai pengguna setia dexandra, saya tahu dan faham apa yang best tentang dexandra. . Pertama, sudah tentu sebab dexandra ni jenis EDP iaitu jenis tahan lama.

Contacter le fournisseur  WhatsApp

PERFUME DEXANDRA Online Store | The best prices online in ...

PERFUME DEXANDRA: Malaysia has some of the best items available online, yet make sure you do not miss out on other hot and fashionable items from other brands such as De'Xandra, Dexandra Perfume and MayCreate. The price list for products from PERFUME DEXANDRA vary between RM 8.00 to RM 349.00. Enjoy the best prices with iPrice.

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Sweet De'Xandra Perfumes Corners, NO 27 KG PDG DURIAN MK ...

16/03/2016 . Setiap kali bau perfume ni mesti rasa macam nak aummm je. Semut pun rasa nak gigit gigit awaa. Hihihi. Bau sweet dia sedap sangat Yang suka bau sweet macam bubblegum tu boleh lah try Dexandra Britney Spears Midnight Fantasyn Fantasy lepasni.

Contacter le fournisseur  WhatsApp

PEAR BY DEXANDRA 20ML- W | De'Xandra

PEAR BY DEXANDRA 20ML- W | This is a floral fruity sweet scent with ingredients of melon, pear, freesia, rose and amber. moderate lasting, moderate sillage. in a twist-to-spray 10ml bottle.

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Rak DeXandra, Kuala Terengganu, Kuala Terengganu (2020)

Lepas spray je Dexandra ni, terus tak tengok yang original. Rabak poket oii. Kelebihan Dexandra: - Bau setanding original - Tahan lama (8 jam) - Sah dibawa solat - Sebotol Rm65 sahaja (35ml, EDP) ===== Jom jimat dengan Dexandra !!! Whatsapp 014-5112664 Whatsapp 014-5112664 ...

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Nelyia De'Xandra Shoppe, Lot 4547 A, Jalan C.B.P.S Kampung ...

Lalu sebelah saja zassss semerbak bau Romeo dia! Perfume tu penting bauan dia dan ketahanan bau dia😍😍 ... Tergugat awek lalu sebelah kalau awak spray #DEVOTION ni..haha..😂😂 ... Chynta Nadya - 0193457246 Faizal Rahim - 0193456124 #dexandra #devotion #hugoboss #nelyiadexandrashoppe . 24/02/2018 . Nelyia De'Xandra Shoppe . 17/02/2018 ...

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Dexandra Kulim Central, 123, Kulim (2021)

Sebab tula HQ Dexandra keluarkan produk lotion ni. Lotion ni sebagai alternatif untuk mereka yang tak boleh bau wangi tau. Lotion ni juga kami keluarkan berdasarkan 5 wangian edp yang top di de'xandra. Bau yang sama tetapi sedikit slow berbanding perfume yang sebenar kerana berbeza structure. .

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Rezky De'xandra, Taman Dato' Harun, Petaling Jaya (2021)

JANGAN KELUAR RUMAH SEBELUM KORANG SPRAY PERFUME! Perfume adalah pelengkap untuk gaya kita. Jangan keluar rumah dengan stail yang 'vogue' tapi badan pula bau kepam. Ingat, bau badan ni jangan dibuat main! Silap-silap kawan baik pun tak nak duduk dekat. Kami faham lah kadang tu busy sangat, sampai terlupa nak spray perfume dulu sebelum keluar rumah.

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Dexandra.kampar, kiosk de'xandra Tesco kampar,Jalan Kampar ...

Kelebihan Hand Sanitizer Dexandra : 1. Hand Sanitizer Dexandra jenis spray. 2. Wangi yang amat! Bauan green tea. 3. 75% alkohol dan mampu membasmi kuman. 4. Ada mosturizer yang boleh lembutkan kulit di bahagian kita spray dan mengelakkan tangan kering. 5. Mempunyai ‘Anti Microbial’ membuatkan fungsi Hand Sanitizer ini tahan lebih lama. 6.

Contacter le fournisseur  WhatsApp

PEAR BY DEXANDRA 20ML- W | De'Xandra

PEAR BY DEXANDRA 20ML- W | This is a floral fruity sweet scent with ingredients of melon, pear, freesia, rose and amber. moderate lasting, moderate sillage. in a twist-to-spray 10ml bottle.

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Stokis Dexandra Kota Bharu No1 Kelate, PT 365, RUMAH KEDAI ...

Stokis Dexandra Kota Bharu No1 Kelate . Nearby beauty salons. Simply Famous Perfume-Kelantan bandar bentara . Jus Sunnah AsSyifaie GOLD - Pilihan Pakar Sains Perubatan Islam Lot 400 . Bellevue Slim & Beauty Tingkat 1, 383, 3627 KB Water Front, Seksyen 17 . Diamond Grandeur

Contacter le fournisseur  WhatsApp

Usahawan De'xandra Perfumes, Kuala Lumpur, Malaysia, Kuala ...

Rata-rata pengguna memilih DeXandra kerana sebab berikut : 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 🌹MUDAH DIBAWA . Saiz yang tak kecik tak besar ngam2 muat masuk handbag/pouchbag .. uisshh senang nak bawak pg jalan ☺️ 🌹75 BAU PILIHAN . Tak perlu pening2 nak pilih bau sebab ada banyak pilihan . Setiap bulan boleh tukar2 bau …

Contacter le fournisseur  WhatsApp